Μια συναρπαστική καλοκαιρινή εμπειρία!
Εκδήλωση για παιδιά και εφήβους ΑμεΑ χωρίς έντονα κινητικά προβλήματα.
Ελάτε να εγκαινιάσουμε μαζί το νέο πρόγραμμα «αβάλη experience». Στόχος μας είναι τα παιδιά μας να αποκτήσουν εμπειρίες, να τολμήσουν δραστηριότητες, να ανακαλύψουν ταλέντα και να δοκιμάσουν τα όριά τους. Ότι έχουμε σκεφτεί πως θα μπορούσε να κάνει το παιδί μας, αλλά δεν το επιχειρούμε μόνοι, μπορούμε να το κάνουμε όλοι μαζί σαν ομάδα.
Ελάτε λοιπόν, την πρώτη μέρα χωρίς σχολείο, τη Δευτέρα το πρωί, 18 Ιουνίου, να δροσιστούμε στη θάλασσα, να πιούμε τον καφέ μας, να φάμε όλοι μαζί, να επικοινωνήσουμε, να χαλαρώσουμε και να γελάσουμε, ενώ τα παιδιά μας θα ζουν νέες περιπέτειες και εμπειρίες, κάνοντας kayak και SUP με τους φίλους τους.
Όλα αυτά θα τα ζήσουμε σε ένα μοναδικό χώρο, εξαιρετικά οργανωμένο και εξοπλισμένο, το Athens Water Sports στην Αρτέμιδα (Λούτσα), με έμπειρους εκπαιδευτές και παρουσία εθελοντών. Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Athens Water Sports ευαισθητοποιημένη για τα παιδιά μας, προσφέρει δωρεάν το αθλητικό μέρος της εκδήλωσης, επιτρέποντας έτσι σε όλους να ζήσουν κάτι διαφορετικό.
Εμείς οι γονείς θα επιβαρυνθούμε μόνο για τα ποτά και τα φαγητά, τα οποία είναι φρέσκα και χειροποίητα, σε πολύ προσιτές τιμές. Από όλο τον κατάλογο έχουμε επιλέξει τέσσερα πιάτα για την εκδήλωσή μας. Είναι πολύ σημαντικό, όμως, για την επιτυχία του event και την επάρκεια των προσφερόμενων υπηρεσιών, εκτός από την ένδειξη ενδιαφέρομαι να επικοινωνήσετε μέσω μηνύματος ή mail με την «αβάλη».
1. Όλα τα ροφήματα (καφές, χυμοί κ.τ.λ.) …….…3,00 ευρώ
2. Μπύρα ποτήρι ή κρασί… ………………………3,00 ευρώ
3. Αναψυκτικά……………………………………….3,00 ευρώ
4. Carbonara………… …………………….………6,00 ευρώ
5. Club sandwich (με πατάτες & σαλάτα) ……5,00 ευρώ
6. Caesar’s……… …………………………..………8,00 ευρώ
7. Κοτομπουκιές (με πατάτες & σαλάτα)… ……..8,00 ευρώ

Get Social