Θα είμαστε πολύ ευτυχείς εάν μπορέσετε να γνωρίσετε από κοντά τα παιδιά και τις οικογένειές μας!

Μια από τις σημαντικότερες ημέρες του καλοκαιρινού μας προγράμματος είναι πάντα η Open Day  όπου μπορούσαν οι χορηγοί, οι υποστηρικτές και οι φίλοι μας, μαζί με τους γονείς  να γίνουν μέλη της ίδιας ομάδας, να αλληλοεπιδράσουν με τα παιδιά και να βιώσουν μοναδικές στιγμές, όπως μας έχουν οι ίδιοι δηλώσει.

Σας περιμένουμε εάν θέλετε να ξεκινήσει η μέρα σας με χαμόγελα, με τα πιο αθώα, ανιδιοτελή και αληθινά χαμόγελα που υπάρχουν, με τα χαμόγελα που θα προσφέρετε εσείς οι ίδιοι!

Γνωρίζουμε φυσικά, ότι οι μεταβαλλόμενες διαρκώς συνθήκες καθιστούν δύσκολο το όλο εγχείρημα, αλλά από την πλευρά μας η τήρηση των μέτρων και των αποστάσεων, μας επιτρέπουν να σας φιλοξενήσουμε με ασφάλεια.      

Γιατί εμείς οι γονείς της Αβάλης θέλουμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας! Θέλουμε να σας ξεναγήσουμε στο όνειρο που έγινε πραγματικότητα από πολλούς ανθρώπους και φορείς που αναγνωρίζουν χρόνια τώρα αυτήν την προσπάθεια. Σε τόσο δύσκολες εποχές, η προσφορά αποκτά μεγαλύτερη σημασία και για εμάς, το να υπάρχουν συνοδοιπόροι για να πραγματοποιούμε το summer camp, είναι προσφορά ζωής. Γιατί για πολλά από τα παιδιά που συμμετέχουν είναι οι μοναδικές διακοπές τους, για πολλές οικογένειες σημαίνει ότι θα μπορέσουν να εργαστούν …  

Σας ευχαριστούμε πολύ που κάνατε την υπέρβαση!

Φέτος συμμετείχαν στο camp 54 παιδιά από την Αττική, άρα 54 οικογένειες! Συμμετείχαν 33 θεραπευτές- εκπαιδευτές, 2 νοσηλευτές και 4 άτομα βοηθητικό προσωπικό!

Χρειάστηκαν 3 λεωφορεία για την μεταφορά τους στο χώρο της κατασκήνωσης, αλλά και των δραστηριοτήτων, ενώ σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνα και την Πυροσβεστική υπηρεσία πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις για ασφαλή εκκένωση του χώρου, σε τυχόν επείγουσα κατάσταση.   

Τα παιδιά μας σε καθημερινή βάση ήταν σε επαφή με το νερό (μπάνιο στη θάλασσα, πισίνα, παιγνίδια νερού), ενώ πραγματοποιήθηκαν 16 εξωτερικά προγράμματα (ιππασία, bowling, mini golf, cart, τοξοβολία, κωπηλασία, πυροσβεστική, φυτώριο, κ,α.) με επισκέψεις και 13 ομάδες δραστηριοτήτων ήρθαν στο χώρο μας (χορός, κεραμική, παραμύθι, εικονική πραγματικότητα VR, κ.α.).  

Από την επιστημονική μας ομάδα, δημιουργήθηκαν ομάδες παιδιών με στόχο την κοινωνικοποίησή τους και την δημιουργία «κοινότητας». Τα παιδιά και οι έφηβοι μπόρεσαν να αξιοποιήσουν όλα τα εκπαιδευτικά εργαλεία που μέχρι σήμερα έχουν κατακτήσει, ενώ έχει προβλεφθεί καθημερινή ατομική ενημέρωση.

Μπορείτε, επομένως, να είστε σίγουροι ότι θα έχετε συμμετάσχει και συμβάλλει στο καλύτερο camp για αυτιστικά παιδιά και εφήβους!    

Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε την ημέρα και ώρα προσέλευσή σας  στο τηλ. 6973337500, Πηνελόπη Αλεξίου

Get Social