Άλλη μία πολύ επιτυχημένη χρονιά για το καλοκαιρινό Camp της Αβάλης, για αυτιστικά παιδιά και εφήβους ολοκληρώθηκε. Φέτος μπορέσαμε να προσφέρουμε μια πολύ δημιουργική διέξοδο σε 74 οικογένειες από την Ανατολική κυρίως Αττική, που έχουν τεράστιο πρόβλημα τους καλοκαιρινούς μήνες που τελειώνουν τα σχολεία.

Δεν θα μπορούσαμε όμως να το επιτύχουμε αυτό. χωρίς την στήριξη του Δημάρχου Μαραθώνα κου Στέργιου Τσίρκα.

Γιατί δεν είναι μόνο η παραχώρηση του χώρου. Είναι το αγκάλιασμα των οικογενειών και των παιδιών μας. Όποτε ζητήσαμε κάτι που θα διευκόλυνε τα παιδιά μας ήταν πάντα εκεί. Και θέλει να είναι και στο μέλλον, με δράσεις που αφορούν στην δημιουργία δομών και υλοποίησης προγραμμάτων.

Κύριε Τσίρκα ευχαριστούμε πολύ!

Γιατί σε τέτοιες θέσεις ευθύνης που σχετίζονται τόσο καθοριστικά με την καθημερινότητα του πολίτη, πάνω από όλα πρέπει να είσαι άνθρωπος!

Ευχαριστούμε επίσης και όλα τα στελέχη του δήμου, ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο κο Αργύρη Λάσκο που με ευαισθησία και την προτροπή σε όλους, κάνει πράξη αυτή την κοινωνική πολιτική.

Ευχόμαστε το επόμενο καλοκαίρι να μας βρει όλους πιο δυνατούς και έτοιμους να προσφέρουμε όλοι μαζί, ακόμη πιο χαρούμενες στιγμές στα παιδιά μας!

Στη φωτογραφία είναι ο δήμαρχος Μαραθώνα κος Στέργιος Τσίρκας, ο αντιδήμαρχος κος Αργύρης Λάσκος και τα μέλη της Αβάλης κος Ηλίας Σκοτινιώτης και Πηνελόπη Αλεξίου.

Get Social

Πρόσφατα