Μια ηλιόλουστη Κυριακή γεμάτη χαμόγελα και ελπίδα!

Για τρεις ώρες ζήσαμε την χαρά του μοιράσματος, της ηρεμίας, του χαμόγελου, της θετικής διάθεσης! 

Μαζί με παιδιά από διαφορετικά έθνη και ηλικίες από τις δομές του ΜΚΟ The Home Project και μία ομάδα παιδιών στο φάσμα του αυτισμού της ΜΚΟ Αβάλης μιλήσαμε, γελάσαμε, παίξαμε και μαγειρέψαμε για τη ΜΚΟ Μπορούμε, για εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Οι γονείς της Αβάλης που μιλήσαμε μαζί τους δήλωσαν ιδιαίτερα ευνοημένοι που ήταν μέρος μιας εκδήλωσης που “γέμισε την ψυχή τους” και επισήμαναν ότι “Ζούμε μέσα σε μία καθημερινότητα βίας, κοινωνικής αποξένωσης, φόβου και ανασφάλειας που μας έχει κάνει να ξεχάσουμε την χαρά του Εμείς!”

Στη δράση συμμετείχε και εκπρόσωπος της ομάδας σύγχρονου τσίρκου, που “μάγεψε” μικρούς και μεγάλους με το υπέροχο show του.

Πρωτοβουλίες σαν κι αυτή, ανοίγουν το δρόμο και δίνουν ελπίδα για ένα μέλλον προσανατολισμένο στην αλληλεγγύη, τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και την συμπερίληψη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους…

  • στην Οργάνωση ΓΗ που μας φιλοξένησε στο χώρο της και μας επέτρεψε να ετοιμάσουμε και να γευτούμε προϊόντα “καθαρής ανθρώπινης και βιολογικής ροής”
  • στην ΜΚΟ HOME PROJECT, στα στελέχη που κάνουν εξαιρετική δουλειά, αλλά κυρίως στα παιδιά από τις δομές φιλοξενίας που μας έδειξαν με την θετική τους διάθεση, τις ανοικτές αγκαλιές και τα χαμόγελα, πόσο χαρούμενη μπορεί να γίνει η προσφορά και η ζωή.
  • στο Brown Club of Greece, πάνω από όλα, που μέσα από την πίστη του σε έναν συμπεριληπτικό κόσμο και τις δράσεις του για αυτόν τον κόσμο, δημιουργεί “Οάσεις ζωής”.

Get Social